5/03/2014

Posteripostaus


Onpa ollut kiire! Tämä teksti on ollut työn alla jo tammikuusta lähtien, mutta en vain ole saanut aikaiseksi istua alas viimeistelemään kirjoitusta. Nyt on hetki aikaa, niin hoidetaanpa tämä pois päiväjärjestyksestä.

Kevätkin on jo pitkällä, ja siitepölystä keltaisten ikkunoiden takaa huoneisiin pääsee aika ajoin myös valoa (paitsi juuri nyt kun siellä sataa kaatamalla). Kriittinen sisustussilmänikin on taas herännyt ja löytänyt kodistamme seuraavan parannuskohteen! Tällä kertaa katseeni kiinnittyi seiniin, jotka kaipaavat kipeästi piristystä ja jotain uutta, erilaista ja raikasta.

Olen maalannut kaikki kotimme taulut itse. Maalaamiani tauluja on meillä olohuoneessa, eteisessä ja keittiössä. Käytännössä melkein joka huoneesa. Nyt kuitenkin iski totaalikyllästyminen oman kädenjäljen näkemiseen. Makuuhuoneen taulut poistin seinältä jonkin aikaa sitten, en koskaan edes ollut tyytyväinen sinne maalaamiini tauluihin. Huoneen seinässä tällä hetkellä yksinään töröttävä taulukoukku oikein huutaa jotain uutta kannateltavaa.

Keksin, että haluan eroon maalauksistani ja tilalle otan julisteita! Isoja, pieniä, keskikokoisia, valokuvaa, graafista, modernia, maalauksellista, tekstejä, kirjaimia, numeroita... ja mielellään jonkun toisen tekemiä.

Olen ihaillut jo tovin ruotsalaisen suunnittelijan, Ylva Skarpin kalligrafiaa ja hänen työnsä ovatkin tuttuja monesta sisustuslehdestä ja -blogista. Hänen kädenjäkensä on hyvä esimerkki siitä, miten yksinkertainen voi olla kaunista.

Kokosin tähän julistepostaukseen yhteenvetona kivoimmat, mukana myös Skarpin töitä. Olkaa hyvä. 

Huom! Koska jutun tekeminen on aloitettu alkuvuodesta, ovat kyseisten julisteita myyvien putiikkien valikoimat saattaneet jo tähän mennessä vähän muuttuakin. Olen myös bongannut näiden lisäksi uusia kivoja julisteita, mutta esittelen ne myöhemmin.




1. Vektori Kettu (Room21), 2. Essence (Ylva Skarp), 3. Flawless (Room21), 4. Two (Nordic Design Collective), 5. Free Falling (Nordic Design Collective), 6. Kolmiot (Walldesign), 7. Don't you worry (Nordic Design Collective), 8. Deer (Nordic Design Collective), 9. Life is short (Walldesign), 10. Layered hearts (domdom), 11. Typed Love Big (Room21), 12. The Great Escape (Kolme ja puoli), 13. J (Walldesign), 14. Families are forever (Walldesign), 15. Today is a good day (Walldesign)



1. Room Service (domdom), 2. Black Crane (Room21), 3.Queen Anne (Nordic Design Collective), 4. Flight (Nordic Design Collective), 5. Triangle S (Room21), 6. Bear of Few Words (domdom), 7. Balance (Ylva Skarp), 8. Fiesta (Nordic Design Collective), 9. Creativity (Ylva Skarp), 10. Early Bird (Nordic Design Collective), 11. Harlekin (Nordic Design Collective), 12. Knock Your Socks Off (Room21), 13. Butterfly (Nordic Design Collective), 14. Peacock (Room21), 15. Left or right (Ylva Skarp)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti