8/24/2013

Poika on tullut kotiin

Fatboy // Heidi Pm

Fatboy on minulle melko uusi tuttavuus. Muistan kyllä, että olen joskus sanonut poikaystävälleni ettei meille säkkituolia tule... Ehkä minulla oli pinttynyt joku kammottava 80-luvun ruskea nahkapäällysteinen rohjake mieleeni, kun näin lupasin. Silloin en tainnutkaan vielä tietää, että säkkituolista on olemassa tällainen design-versio, jonka varmasti vaativampikin sisustusfriikki suvaitsee.

Pyörittelin ajatusta omasta Fatboysta hetken mielessäni ennen sen oikean metsästystä(huom. siis vain hetken, koska yleensä jos keksin haluta jotain, haluan sen HETI). Kävipä minulla tuuri, koska löysin juuri oikean värisen (eli valkoisen) tuolta himohamstraajan tavarataivaasta, huuto.netistä.

Siinä se Läskipoika nyt on ja eikös tuo aika paljon säkkituolilta näytä? Fatboyt ovat Jukka Setälän suunnittelemia ja niitä pääsee ihastelemaan esimerkiksi täältä.

8/23/2013

Niistä Purkeista

Purkit // Heidi Pm

Purkit ja purnukat, kipot ja kupit, lokerot ja laatikot, korit ja rasiat... Ne ovat heikkouteni, kun lempisisustusesineistä puhutaan. Ja niitähän kotonamme riittää, nopeasti kun laskin niin löysin niitä ainakin 92 kappaletta! Ne joko piilottavat sisältönsä tai nostavat sen esille, aina käyttötarkoituksensa mukaan. 

Voi kuulostaa hölmölle, mutta olen kiintynyt niistä jokaiseen. Joitakin niistä olen metsästänyt kissojen ja koirien kanssa yötäpäivää ja hamstrannut pakko-oireisesti, jotkut niistä ovat vain päätyneet luokseni sattumalta. Voin luvata, että tulette näkemään niistä suurimman osan, kunhan pääsen blogikirjoittelun makuun. :)

Aloitellaanpas...


Vitriinit // Iittala, Heidi Pm

Noniiin, Tässä olen nyt ja kirjoitan. Olen yrittänyt päästä alkuun blogini kanssa jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta ryhdyn sanoista tekoihin! Tervetuloa seuraamaan sisustushöpinöitäni. <3