Kirjoitin aikaisemmin kivoimmista leikkuulaudoista ja tarjoilualustoista. Postauksesta olikin hyötyä, koska pääsin heti testaamaan muutamaa niistä tositarkoituksessa. Pidimme nimittäin ystäväni kanssa viini/juusto -illan. Posti
toi juuri sopivalla ajoituksella Pulu Design:sta tilaamani
Kuusi -leikkuulaudan, jota minun oli tarkoitus käyttää
juustotarjottimena. Tilasin muuten samalla kaksi kappaletta saman sarjan mukinalusia. Olen aivan ihastunut niihin!
Kuten kuvastakin (alimpana) näkyy, viini/juusto
-illan herkkusaalis oli niin runsas, ettei se olisi mahtunut yksin kyseiselle tarjottimelle, joten päätin tehdä
seuraavana päivänä blogiin sopivan minimalistisen esillepanon käyttäen
rekvisiittana illan jämiä.
Iittalan
Vitriini -rasioissa on tarjolla speltti- ja ruiskeksejä ja Kuusi
-tarjottimella Castellon Brie-juustoa. Juustoveitset ovat Hackmanin Lion
-sarjaa.
Juustotarjotin 1 // Heidi Pm |
Juustotarjotin 2 // Heidi Pm |
Juustotarjotin 3 // Heidi Pm |
Tässä sitten todellinen illan tarjontamme: Toscana- ja pesto/rucola-tuorejuustoa, cheddaria,
brieä, kittijuustoa, mozzarellaa sekä kahta minulle ennestään tuntematonta juustoa, joiden nimiä en nyt muista. Lisäkkeenä tuoretta passionhedelmää,
viinirypäleitä, Kantolan valitut -keksilajitelma, maalaisleipää, itsetehtyä feta-avokadotahnaa sekä -tapenadea eli oliivitahnaa. Jälkiruoaksi
itsetehtyä suklaa-suolapähkinäjäätelöä (täydellistä!). Juomina makeaa ja kuivaa
punaviiniä ja makeaa valkoviiniä. Nam! Näitä iltoja lisää!
Millaisen juustotarjottimen itse kokoaisitte? Olen itse vasta vähän aikaa sitten innostunut näistä herkuista, joten en ole vielä mikään asiantuntija.