9/25/2013

Say Cheeese!


Kirjoitin aikaisemmin kivoimmista leikkuulaudoista ja tarjoilualustoista. Postauksesta olikin hyötyä, koska pääsin heti testaamaan muutamaa niistä tositarkoituksessa. Pidimme nimittäin ystäväni kanssa viini/juusto -illan. Posti toi juuri sopivalla ajoituksella Pulu Design:sta tilaamani Kuusi -leikkuulaudan, jota minun oli tarkoitus käyttää juustotarjottimena. Tilasin muuten samalla kaksi kappaletta saman sarjan mukinalusia. Olen aivan ihastunut niihin!

Kuten kuvastakin (alimpana) näkyy, viini/juusto -illan herkkusaalis oli niin runsas, ettei se olisi mahtunut yksin kyseiselle tarjottimelle, joten päätin tehdä seuraavana päivänä blogiin sopivan minimalistisen esillepanon käyttäen rekvisiittana illan jämiä. 

Iittalan Vitriini -rasioissa on tarjolla speltti- ja ruiskeksejä ja Kuusi -tarjottimella Castellon Brie-juustoa. Juustoveitset ovat Hackmanin Lion -sarjaa.


Juustotarjotin  1 // Heidi Pm



Juustotarjotin 2 // Heidi Pm


Juustotarjotin 3 // Heidi Pm


Tässä sitten todellinen illan tarjontamme: Toscana- ja pesto/rucola-tuorejuustoa, cheddaria, brieä, kittijuustoa, mozzarellaa sekä kahta minulle ennestään tuntematonta juustoa, joiden nimiä en nyt muista. Lisäkkeenä tuoretta passionhedelmää, viinirypäleitä, Kantolan valitut -keksilajitelma, maalaisleipää, itsetehtyä feta-avokadotahnaa sekä -tapenadea eli oliivitahnaa. Jälkiruoaksi itsetehtyä suklaa-suolapähkinäjäätelöä (täydellistä!). Juomina makeaa ja kuivaa punaviiniä ja makeaa valkoviiniä. Nam! Näitä iltoja lisää!

Millaisen juustotarjottimen itse kokoaisitte? Olen itse vasta vähän aikaa sitten innostunut näistä herkuista, joten en ole vielä mikään asiantuntija.