10/16/2013

Brilianttia!

Brilliant Winston // Heidi Pm

Olen ihan fanaattinen lamppujen ja tuolien keräilijä. Vaikka myöntäisin, että niitä saattaa olla kodissamme jo muutama liikaa, niin aina löytyy kummasti tilaa uudelle kaunokaiselle. Erityisen hurahtanut olen vanhanaikaisiin työpöytävalaisimiin, joita meiltä löytyy jo neljä. Nyt uusin tulokas on Brilliant:in Winston, joka on tyyliltään samanlainen, paitsi että se tulee lattialle. Bongasin Winstonin muutama vuosi sitten eräästä huonekaluliikkeestä, jossa silloin työskentelin.

Kyseinen kapistus (jonka hinta ei ollut halvimmasta päästä) ei ollut koskaan silloisen työurani aikana alennuksesta ja jäi varmaan sen vuoksi hankkimatta. Muistaakseni valaisinta oli ensin saatavilla mustana ja sitten valkoisena. Kumpi tahansa olisi kelvannut ja muistan, että kävin valaisinosastolla usein tätä ihanuutta kuolaamassa. 

Olin jo melkein unohtanut Winstonin olemassaolon, kun tässä eräänä päivänä selasin kyseisen huonekaluliikkeen alekuvastoa ja siinä se oli heti etusivulla. Nyt, kun valaisinta myytiin vihdoinkin huomattavasti mukavempaan hintaan, värivaihtoehtona oli ainoastaan hopea. Ajattelin, että lamppu löytäisi varmasti paikkansa tylsästä väristään huolimatta ja pian se tuolla lukunurkkauksessa sitten töröttikin. Pari viikkoa kului ja tajusin, ettei lamppu sovi tuollaisenaan meille. Vaikka kokoa ja näköä sillä olikin, kyllästyin sen huomaamattomuuteen. Jotenkin se vain hävisi tuonne harmaaseen nurkkaan. 

Kätevänä tyttönä päätin sitten maalata lampun mieleisekseni ja mattamusta spraymaali ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. Tuollainen sen olisi pitänyt jo alusta asti olla, joten en voi muuta kun tykätä!



Ennen ja jälkeen // Heidi Pm

Ja koska halloween lähestyy, ajattelin tähän loppuun vielä esitellä Kosta Bodan Still Life -kynttilälyhdyn, joka sopii teemaan mahtavasti! Lyhtyä saa useissa eri väreissä, tämä kyseinen on ostettu ROOM21:stä.

Boooo!

Still Life // Heidi Pm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti